Nakon osam godina zabavljanja: Oženio se najbogatiji jutjuber Pjudipaj - Potrošili preko 120.000 funti na venčanje!

Feliks Šelberg (29), poznatiji kao "PewDiePie" kog na Jutjubu prati više od 99.5 miliona ljudi, oženio se s dugogodišnjom devojkom Marzijom Bizonjin (27) u Kraljevskim botaničkim vrtovima, u Londonu.

Marzija je inače iz Italije, a upoznala je Feliksa na Fejsbuku, foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images, Chris Jackson Collection
Marzija je inače iz Italije, a upoznala je Feliksa na Fejsbuku, foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images, Chris Jackson Collection
.

Feliks je za ovu priliku obukao crno odelo i crnu košulju, a Marzija je blistala u rozikastoj venčanici s dugim rukavima i detaljima od čipke koju je za nju iskrojila dizajnerka Džoun Fleming. Nakon ceremonije okružile su ih porodice i prijatelji koji su ih ispratili na medeni mesec duvajući balončiće od sapunice.

Par je srećnu vest podelio na Instagramu:

Tačno osam godina nakon što smo se upoznali proslavili smo venčanje s najbližim prijateljima i porodicama. Bio je to najlepši dan koji ću zauvek pamtiti. Zahvalna sam ljudima koji su uspeli da odvoje malo vremena kako bi bili na ovom događaju i pomogli nam da proslavimo ovaj brak. Presrećna sam i puna ljubavi. Uzbuđena sam što Feliksa mogu nazvati svojim suprugom do kraja naših života - napisala je Marzija na profilu uz zajedničke fotografije.

.

Marzija je inače iz Italije, a upoznala je Feliksa na Fejsbuku. Drugarica joj je poslala link s napomenom da, kako je rekla, pogleda idiota koji igra videoigre. Marzija se ubrzo zainteresovala za njega pa je odlučila da mu pošalje poruku u kojoj je rekla da je nasmejao kad joj je bilo teško.

Dopisivali su se neko vreme kada je pozvao da poseti Švedsku, gde je tada živeo. Italijanka je neko vreme oklevala, međutim nije mogla da mu ne da šansu. Spakovala je kofere i rezervisala avionske karte.

Zaljubili su se i odlučili da održe vezu na daljinu. Feliks je počeo da štedi novac da bi leteo u Italiju, za tri meseca poznanstva posetio je više puta. 'Rodila' se ljubav pa je Marzija odlučila da napusti studije i preseli se u Švedsku.

.

Tamo su živeli do 2012. godine kada su se preselili u Italiju kako bi živeli s Marzijinim roditeljima, a ona je otvorila Jutjub kanal na kom je delila savete o modi, lepoti, šminki, filmovima i o svom životu.

Godinu dana nakon toga odlučili su da se presele u Brajton u Engleskoj, gde žive i danas. Feliks ju je zaprosio u Japanu, zemlji koju oboje obožavaju pa su tamo išli više puta.

Marzija je nedavno ugasila svoj kanal na Jutjubu da bi se posvetila izradi nakita i posuđa od keramike, ali završila je kurs za dizajnera interijera.

Izvor: 24sata