Showbiz vesti

Poznati glumac ne može da prežali što je odbio ulogu koja je posle pripala Tomu Kruzu

Kako bi slavni holivudski glumac Vudi Harelson, koji je poznat po filmovima "Rođene ubice", "Igre gladi", "Sedam psihopata" i brojnim drugim, izgledao u ulozi Džerija Megvajera u istoimenom filmu nikada nećemo saznati, a kako je sada priznao, duboko žali što ju je odbio.

09.08.2019. - 08:50h
foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images Entertainment

On je za septembarsko izdanje "Esquire-a" govorio o svojoj karijeri i propustima koje je tokom godina napravio.

"Ponudili su mi da igram Džerija Megvajera. Odgovorio sam Džimu (Džejms L. Bruks, jedan od producenata filma) - 'nikoga nije briga za agenta", rekao je Harelson.

Tom Kruz je za ulogu sportskog agenta u ovom filmu (koji se u bioskopima našao 1996. godine) dobio drugi Zlatni globus i nominaciju za Oskara. Međutim, iako je Harelson odbio ovu ulogu, njegova karijera nije trpela zbog toga, jer je iste godine dobio nominaciju za Oskara za ulogu u filmu "Narod protiv Larija Flinta".

Ipak, sada kada je čuveni glumac izjavio da žali što je odbio ulogu sportskog agenta, pitanje je kako bi se Harelson snašao u ljubavi sa Rene Zelveger. Možete li da zamislite kako bi izgledao Harelson dok izgovara poznatu rečenicu: "Ti me ispunjuješ".

U intervjuu je Harelson još priznao da umalo nije prihvatio i ulogu u filmu "Zombieland".

"Agent mi je poslao scenario i ja sam mu rekao: Zombiji, brate, stvarno? Da li je dotle došlo? Da", zaključio je glumac.

Izvor: b92.net