Dženifer Aniston: "Većinu života provela sam prepuštajući se u ruke drugih, sada napokon želim da uhvatim kormilo svog života!"

Danas 50-godišnjakinja, holivudska zvezda Dženifer Aniston za sebe kaže da se nikada nije smatrala seks simbolom, nego devojkom iz komšiluka.

Dženifer se nikada nije smatrala seks simbolom, foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
Dženifer se nikada nije smatrala seks simbolom, foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
.

"Biti bomba nije bilo nešto što me privlači. Uvek sam smatrala da je seksi nešto prirodno, slatko, zabavno", priznala je gostujući u magazinu "InStyle" povodom 25. godišnjice izlaženja, a čiju je naslovnicu krasila čak sedam puta.

Kako je sama priznala, kada gleda prethodne naslovne strane koje je krasila, oseća se kao da lista školski godišnjak.

"Mogu reći da sam u ovom biznisu odrastala pred očima javnosti, a svi znamo koliko je pubertet težak. Pokušajte vi da odrastate javno".

Pišući, baš poput drugih slavnih koleginica, članak za ovaj magazin, Dženifer se prisetila i serije koja ju je proslavila - Prijatelja - rekavši kako niko od njih nije bio svestan šta se zaista događa niti kako će im se život svima promeniti.

.

"Moja prva naslovnica bila je 1996. godine i to je bio veliki poduhvat za mene. Bila sam nova u tome i neverojatno uzbuđena. Nisam nikada sanjala da će mi se tako nešto dogoditi. Sećam se da mi je kosa bila kratka i da su stilisti napravili 'wet look' (mokri izgled kose). Ipak, trebalo mi je neko vreme da počnem prijatno da se osećam pred kamerama. To prvo snimanje odigralo se u mojoj kući, pa je to i pomoglo da se opustim. Znam da sam pozirala i mislila - Bože, moram da naučim kako se ovo radi. Ništa od toga nije mi bilo prirodno, jer to nije bilo nešto na šta sam navikla. No, kada sam primila u ruke taj primerak, bilo je neverovatno"!

Prisećanje na 90-e i sve što se tada događalo, za nju je danas nostalgično, najviše jer je tada sve bilo mnogo jednostavnije.

"Možda će zvučati čudno, ali imao si neki osećaj sigurnosti u svetu. Nismo bili toliko izloženi koliko smo danas, a ako se nešto loše i događalo, nije iskakalo sa svih strana 24/7. Ljudi su bili povezaniji".

Godinama je gradila samopuzdanje, a sigurnom je počela da se oseća tek kad je počela sa snimanjem "Prijatelja".

.

"Kada gledam unazad, imala sam neke epske kombinacije i to mi je uvek zabavno kad se setim. Ima zapravo i pozitivnih stvari u tome što vam je ceo život dokumentovan. Moraš uvek da izvučeš dobro iz lošeg", navela je glumica.

"Zanimljivo je kako se u 20-im nalaziš na tom putu i ne znaš krajnju destinaciju, ideš gde želiš, ali mislim da i teško dođeš do cilja. S godinama nekako više počneš da uživaš u trenutku. Volela bih da usporim vreme. Mirisanje ruža je podcenjeno - ja želim da ih gledam kako rastu. Danas imam osećaj da sam odrasla, te sam napokon shvatila ko sam zapravo. Trebalo mi je dugo da shvatim za šta sam sve sposobna, to nisam uvek znala. Mislim da sam većinu svog života provela prepuštajući se u ruke drugih, sada napokon želim da uhvatim kormilo svog života. I znate šta? Osećam se odlično"!

Izvor: tportal.hr