Showbiz vesti

Snaga muzike: Ovaj momak donedavno je bio beskućnik, a sada mu se smeši titula mladog milijardera!

Britanski pevač Ed Širan (28) možda će uskoro biti u mogućnosti da nikada ne mora više da radi u životu, jer na osnovu izveštaja stranih medija, Ed će postati milijarder do tridesete godine!

01.06.2019. - 08:30h
Pre nego što je postao slavan, Ed je dve godine živeo kao beskućnik
Pre nego što je postao slavan, Ed je dve godine živeo kao beskućnikfoto: Depositphotos/Feverpitch

On je samo od prethodne svetske turneje na koju je krenuo nakon što je objavio album "Divide", zaradio više od pola miliona dolara.

Iako je turneja obuhvatila 260 nastupa širom sveta, ovaj gusti raspored će mu se očigledno isplatiti kada dostigne status milijardera, tvrdi "The Sun".

Eksperti su izračunali da će u naredna tri meseca zaraditi još oko 100 miliona dolara.

Za kratko vreme Edov život se potpuno promenio
Za kratko vreme Edov život se potpuno promeniofoto: Photo by Jemal Countess/Getty Images for Global Citizen Festival: Mandela 100

"Čovek koji je živeo na ulici je sada čovek koji će postati milijarder. Iznad svega, ovo pokazuje snagu žive muzike", istakao je ekspert za muzičku industriju Mark Borkovski i dodao da "Ed očigledno ima tim koji zna šta radi".

Širan je nedavno završio na 17. mestu liste najbogatijih ljudi magazina "Times", gde se procenjuje da je samo u toku 2018. godine zaradio oko 80 miliona dolara, čime je prestigao Adel koja je bila na 22. mestu s ukupnim bogatstvom od 150 miliona.

Ed se proslavio hitovima poput "Thinking out loud", "Photograph", "Shape of you", "Perfect" i drugim, a za njegove nastupe se fanovi bore oko karata.

Međutim, ono što nije mnogima poznato jeste da je Širan pre slave čak dve godine živeo kao beskućnik. Sada je jasno da mu je životna situacija drastično drugačija, i to na bolje, a prošle godine je oženio i ljubav svog života Čeri Siborn, tako da mu cveta na svim poljima.

Dok Ed uživa u bogatstvu koje je stekao, nama ostaje da uživamo u njegovim pesmama!

Izvor: Mondo