Showbiz vesti

Prenos prve dodele regionalnih priznanja MAC (Music Awards Ceremony) na Prvoj televiziji utorak, 29. januar od 20.10h

Prva televizija prenosiće u utorak, 29. novembra od 20 časova direktno iz Štark Arene dodelu prvih regionalnih muzičkih priznanja koja predstavlja svojevrsni spektakl ikada viđen u ovom delu Evrope – MAC (Music Awards Ceremony). MAC će biti prava poslastica za sve ljubitelje dobre muzike jer učestvuju najveće muzičke zvezde iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.
18.01.2019. - 16:52h
Oni nastupaju
Oni nastupaju

Massimo Savić, Jelena Rozga, Letu štuke, Emina Jahović, Viva Vox, Lollobrigida, Plavi orkestar, Rasta i Aca Lukas nastupaju na MAC-u, potvrdio je Skymusic, koji organizuje i producira ovu prvu regionalnu dodelu muzičkih priznanja. Svoje nastupe na spektaklu 29. januara ranije su potvrdili Petar Grašo, Željko Joksimović, Van Gog, Stjepan Hauser, Marija Šerifović, Nataša Bekvalac, Toni Cetinski, Bajaga, Sergej Ćetković, Karolina Gočeva i Jelena Karleuša.

Sergej / Foto promo
Sergej / Foto promo

Nijedan događaj u regionu nikada do sada nije okupio ovoliko zvezda na jednom mestu, što MAC čini jedinstvenom manifestacijom, na kojoj će, osim specijalno osmišljenih live nastupa, biti dodeljeno i više od 25 priznanja.
Gledaoci će pre samog prenosa dodele nagrada na Prvoj televiziji imati priliku da vide I specijalni deo ove ceremonije – dolazak poznatih ličnosti i razgovore sa njima na crvenom tepihu. Novinarske ekipe spremno će ih dočekati i prikazati kako su se zvezde spremale za ovo glamurozno veče, šta su obukli, s kim su došli I da li imaju tremu.

Lena / Foto promo
Lena / Foto promo

Tročasovna ceremonija biće organizovana po najvišim svetskim produkcijskim standardima, uz prisustvo više od 200 VIP ličnosti koje će prošetati crvenim tepihom.

Više od 200 radio stanica iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore učestvovalo je u nominovanju numera za dodelu MAC priznanja. Rukovodeći se svojim parametrima slušanosti i popularnosti numera i izvođača, radio stanice su nominovale pesme i autore čija su dela najomiljenija i najpopularnija među slušaocima. Lista sa preko 250 nominacija raspoređenih u 13 kategorija naći će se 29. decebra uveče na sajtu www.musicawardsceremony.com. Publika iz celog regiona imaće priliku da online glasa za svoje favorite, i tako svojim omiljenim izvođačima poveća šanse da pobede i uđu u istoriju kao prvi dobitnici MAC priznanja.

Sara / Foto promo
Sara / Foto promo