Mračna strana Megan Markl: Scene seksa i porodične drame

Porodica glumice tvrdi da Markl nije pomogla ocu, majci i bratu koji su bankrotirali i da je samo zanimaju slava i moć, pa je zato zavela princa.

.

Megan Markl (35), koju većina pamti po ulozi u popularnoj seriji „Suits“, na proleće će postati supruga britanskog princa Harija (33). Ulaskom u kraljevsku porodicu, Megan će početi da živi sasvim drugačije, ali taj život neće izbrisati „mrlje“ iz njene prošlosti.

Seks scene iz spomenute serije zapravo su njen najmanji problem. U prvoj epizodi rimejka kultne serije „Beverli Hils 90210“ njen lik Vendi pruža oralni seks oralni seks u automobilu.

.

Legendarna scena među ormanima jedna je od njenih popularnijih scena.

Sa druge strane, njene porodične drame malo su veći problem. Njena porodica tvrdi da Markl nije pomogla ocu, majci i bratu koji su bankrotirali i da je samo zanimaju slava i moć, pa je zato zavela princa.

„Ona je narcisoidna i sebična. Oduvek se probijala preko kreveta. Uz to, pali se na riđokose muškarce, sakuplja ih kao trofeje. Ne mogu da verujem da ju je Hari već upoznao sa ocem, princom Čarlsom“, rekla je o Megan njena polusestra Samanta Grant (51).

Samanta optužuje glumicu i da je napustila porodicu kad im je bilo najteže. Njihov otac Tomas Markl proglasio je lični bankrot, a Megan je odbila da mu pomogne.

„Ne želi da da ni dolara za moje troje dece, svoje sestriće. Njoj je jedini cilj da se popne na društvenoj lestvici do samog vrha. Osim našeg tate, bankrotirali su i njena mama i stariji brat. Od tada sa njima ne razgovara. Holivud joj više nije dovoljan, sad želi da bude princeza. Sigurna sam da, da Harri zna kakva je zaista, ostavio bi je“, kaže spisateljica Samanta o sestri.

Osim toga, njenog brata su uhapsili jer je pijan svojoj devojci u svađi pretio pištoljem.

.

Kao višnju na šlagu, na kraju valja napomenuti da je Markl već bila udata, što je trn u oku kraljevskoj porodici. Udala za producenta Trevora Englsona 2011. godine na Jamajki. Par je bio u vezi od 2004. godine, a rastali su se 2013. godine nakon svega dve godine braka.

Samanta Grant (52) je polusestra Megan Markl, a već godinama nisu u dobrim odnosima. Grantova, koja je u kolicima jer boluje od multiple skleroze, više puta je na TVitteru kritikovala svoju poznatu mlađu polusestru.

.

"Veoma sam uzbuđena zbog svoje nove knjige. Zvaće se "Dnevnik sestre Princeze Naporne'", napisala je.

"Dejli mejl" piše da Samanta žuri da iskoristi "pet minuta slave".

Izvor: 24sata.hr, Mondo