VREDNIJI OD KARIJERE: Ko je Adelin muž i zašto ga krije?

Otkako je postala slavna još 2008. godine nakon izlaska prvog albuma „19“, Adel (29) je privatni život skrivala od javnosti.

.

Tako je i šuškanja da se udala za partnera Sajmona Konekija potvrdila tek na ovogodišnjoj dodeli „Gremija“ kada ga je nazvala suprugom.

O njihovom venčanju nagađalo se još oko prošlog Božića kada je pevačica u Los Anđelesu viđena sa zlatnim prstenom.

Ali, o ljubavi njenog života ne zna se mnogo.

Sajmon je rođen u aprilu 1974. godine u Njujorku, a sa porodicom se u London preselio kada mu je bilo 10 godina, piše britanski „San“.

Tokom godina bio je direktor investitorske firme EBS, a kasnije je bio jedan od vodećih menadžera u „Lehman Brothers“.

Kad se zaželeo promene, osnovao je brend „Life Water“ i humanitarnu organizaciju „Drop4Drop“ čijim je kampanjama cilj da osiguraju pitku vodu u siromašnim zemljama.

.

Sajmon i Adel 2011. godine je upoznao pjevač Ed Širan. U to vreme, Adel je napravila pauzu u karijeri zbog operacije glasnih žica. Zbližila se sa Sajmonom, a već godinu kasnije dobili su sina kojem su dali ime Anđelo.

Suprug joj ljubavne poruke šalje čak i tokom koncerata. U jednom intervjuu Adel je priznala da joj je porodica važnija od karijere.

- Kada bi moj odnos sa Sajmonom i Anđelom počeo da se narušava, odmah bih prestala s nastupima - rekla je pevačica.

Pre nego što je upoznao Adel, Sajmon je bio u braku sa stilistkinjom Klari Fišer od 2004. do 2008. sa kojom ima sada osmogodišnju ćerku.

Šuškalo se i da je Adel bila razlog za njihov razvod, ali 2012. pevačica je dala do znanja da je Sajmon bio razveden mnogo pre nego što su se njih dvoje upoznali.

Često ističe da njen muž nije preterano upućen u njenu muziku, ali da ceni ono što ona radi.

- Brine o meni više nego o bilo čemu drugom, ali ne razmišlja mnogo o muzici koju izvodim.

Adel smatra da je njihova veza uspela jer je Sajmon samouveren i zna šta želi. Muža i dete ne želi da izlaže javnosti jer, kako je jednom prilikom zaključila, zna da je teško biti u braku sa slavnom osobom i biti dete poznatih pa joj je cilj da ih zaštiti od negativnog uticaja slave.

Izvor: 100posto.hr