Prijovićeva je pevala, ali Filip je ukrao svu pažnju na Teovoj svadbi!

Poseban dan Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin je uveselio njihove najbliže, a Filip Živojinović je za venčanje svog druga preuzeo poseban zadatak. Dok je Aleksandra Prijović zabavljala goste, njen dečko je pripremio posebno iznenađenje.

.

Kako se čitavo veče starao o atmosferi među gostima, Filip je u jednom trenutku zapevao Teodosiću, a jegov potez podigao je raspoloženje na potuno nov nivo, piše Glossy.espreso. Uz Bogdana Bogdanovića i Nemanju Nedovića, Filip se pokazao kao pravi šoumen.

Ona.

Објава коју дели Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) дана

.

Venčanje glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića izazvalo je proteklog vikenda budnu pažnju domaćih medija. Od jelovnika, zvanica, poklona, priprema...ispraćeno je gotovo sve. Jedna žena je, ipak, "ukrala šou" nevesti.

Pratite nas i na Viberu!

U pitanju je Miloševa baka koja je bila na venčanju. Ona je njegova baka po majci, živi u selu nadomak Valjeva odakle je Miloš i od ranije je poznata medijima.

.

Često je davala izjave o njegovom privatnom životu, devojkama, iako je imala unukov "veto"....Zbog toga Miloš je sliku potpisao kao "Baka, zvezda medija".

Moja baka! Zvezda medija.

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана