Anđelka Prpić: "U kući ja bacam fore!"

Talentovana, zabavna i nadasve duhovita glumica Anđelka Prpić, koju na Prvoj gledate kao člana žirijua u šou programu "Super ljudi", otkrila je kako izgleda kad je u kući žensko "zaduženo" za zabavljanje i kako ju je osvojio suprug Dario.

.

Zvezda serije "Andrija i Anđelka" u intervjuu za hrvatski portal "24sata" otkrila šta je presudilo da prihvati stolicu u žiriju šou progama "Superljudi", budući da joj je to prvi put da je članica nekog žirija.

- Zapravo, da budem iskrena, presudila je ekipa s kojom sedim. Sam taj šou za mene ima veliki smisao. Generalno, razni šou programi umorili su i gledaoce i mene jer ih ima zaista mnogo. Zbog toga sam razmišljala da li želim da budem deo nečega što je ljudima možda već previše. Ipak, kad biram poslove, rukovodim se time da, ako verujem u nešto, to može ispasti stvarno kvalitetno i dobro.

Anđelka kaže da spada u ljude koji uvek imaju mišljenje i stav o nečemu bez obzira na to što odluke donosi vrlo teško.

- S obzirom na to da nam se šou zove "Superljudi" i srećemo se s veštinama koje su stvarno genijalne i zastrašujuće, uopšte ne dam sebi za pravo da imam strašan sud po tom pitanju. Generalno bih volela da takmičarima budemo podrška i glas naroda.


Molim? Šta treba? #nemamokad #nepostizavamo #superdjura #superandjelka #superljudi #tvprva #andjelkaprpic #andjelka

Објава коју дели Andjelka Prpic (@andjelkap) дана

.

Žiri u "Super ljudima" čak ponekad učestvuje u tačkama. Anđelka je, na primer, imala zadatak da ispipa gola muška torza.

- To je bilo u tački Riječanke Mateje Trošelj, koja ima veštinu taktilne percepcije. Pa vidite, vi Hrvati kad ovde dođete, samo nas navodite na greh, ha, ha. Zanimljivo je što žiri učestvuje u zadacima. Što se tiče članova, neurologa Vuka Aleksića ne smemo da dovodimo u neprijatne situacije i da ga dekoncentrišemo da ne može stručno da razmišlja. Zrinko Tutić je ozbiljan iako nas definitivno sve šiša po komentarima i humoru. Onda ostajemo Branko Đurić Đuro i ja koji spadamo u opušteniji i neformalniji deo žirija. On mi je namignuo da nije oduševljen idejom da prepipava muškarce, tako da je taj strašno težak zadatak pao na mene.

Progledah ☀️☀️☀️ #ajmosunce #andjelkaprpic #andjelka

Објава коју дели Andjelka Prpic (@andjelkap) дана

.

Anđelka je otkrila i kako izgleda kad je u kući žensko "zaduženo" za zabavljanje i kako ju je osvojio suprug Dario.

- Uglavnom sam ja zadužena da u našoj kući bacam fore, što i nije baš neki ženski momenat. Privukao me je kompletno, on je ceo paketić. Sviđa mi se ta njegova višeslojnost koju možda neko na prvi pogled ne primeti. Kako sam ga upoznavala, tako sve do danas otkrivam uvek nešto novo u vezi sa njim. On vodi restoran i, za razliku od glumaca, ne pokaže u pet minuta sve što zna ne bi li nekoga fascinirao. Kod njega to ide drugačije, zato i jeste tako lepo, rekla je Anđelka za hrvatski portal „24 sata”.

Ogledalce ogledalce moje, reci na svetu najstrasniji ko je?!? #prdavacimajka #srecnodete #mirnamajka

Објава коју дели Andjelka Prpic (@andjelkap) дана

.

Anđelka i Dario imaju sina Jakšu čije "kerefeke" Anđelka rado deli sa fanovima na Instagramu i koji je često sa mamom na poslu.

– On je dobro dete koje može da sedi deset sati i da bude miran. Sve više ga zanima društvo i jako je maštovit. Bio je sad sedam dana sa vrtićem na zimovanju na Zlatiboru pa se vratio kao totalno drugo dete. Kao da je preko noći postao odrasliji. Sad se ponovno upoznajemo, ha, ha. Srećna sam zbog njegovog osamostaljivanja, a sa druge strane mi je bilo tužno kad me je vaspitačica pretposlednji dan nazvala i rekla: „Samo da vam javim, on više ne želi nikad da se vrati kući. Želi ovde da živi zauvek i niko mu ne nedostaje” – otkrila je simpatična glumica.

Izvor: 24sata.hr