Naime, Katarina je pomalo depresivna zbog izgleda, a kako je otkrila, Ljuba i ona pokušavaju da vode računa o zdravoj ishrani, ali im to ne polazi za rukom.

- Šalje meni muž našu staru sliku, od pre godinu dve, gledam i pitam se da li da zaplačem sto više nisam ovako zgodna, zašto sam tada mislila da sam strašno debela i da li će moje telo ikada više ovako izgledati? Onda kažem "ma da li je to uopšte bitno, da li će me izgled učiniti srećnijom?" Pa i on se puno ugojio, starimo - napisala je Katarina u opisu zajedničke fotografije koju joj Ljuba poslao, pa dodala:

- Onda ponovo razmislim i kažem "pa šta ako starimo, valjda treba da budemo zadovoljni sobom i da treniramo, da se hranimo zdravo?" I eto tako vam ja odlučim da je vreme za promene i da okrećem novi list. Počinjemo da treniramo i da vodimo računa o ishrani. Na kraju dođe veče, "zavalimo se" u garnituru, pustimo seriju, pogledam Ljubu i pitam ga "šta ti se jede, ali molim te da je nešto konkretno sa puno sosića". I eto, toliko od nas i našeg zdravog života. Izgleda da ćemo ipak biti debeli i srećni", dodala je Katarina, a njenu objavu možete pogledati klikom OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.