Aleksandra Prijović juče je održala četvrti po redu koncert u Osijeku i istovremeno sebi ispunila veliku želju.

Naime, Prija je godinama maštala da nastupa sa Anom Bekutom, koja je sinoć bila njen gost na koncertu i tom prilikom joj ispunila ovu želju.

"Hvala Vam puno! Ja želim da kažem, samo ne znam kojim rečima bih objasnila moje poštovanje prema vama. Znate da nikada nisam mogla da zamislim da ću deliti scenu sa Vama. Velika mi je čast da stojim pored žive legende, ne znam šta da kažem. Ovo je bila moja velika želja. Kada sam bila mala ja sam učila na Aninom pevanju, sve njene pesme znam i ovaj trenutak je jako poseban za mene. Hvala Vam što ste večeras došli", rekla je Aleksandra vidno uzbuđena.

Bekuta joj se zahvalila na lepim rečima, a onda su zajedno otpevale hit "Kralj ponoći". Za ovu priliku, Bekuta je nosila belo odelo, a koje je retko oblačila nakon smrti njenog partnera Milutina Mrkonjića.

Mlađoj koleginici se obratila i putem društvenih mreža, te istakla da joj je posebno zadovoljstvo što joj je bila gost na koncertu baš u njenom rodnom kraju.

"Draga moja Aleksandra, tako sam srećna što se namestilo da sam s tobom na koncertu baš u tvom rodnom kraju. Koliko je samo ljubavi sinoć tamo bilo. Bilo je neverovatnih koncerata, ali verujem da je najlepše kad se napravi ovakav spektakl u kraju gde si se rodila i odrasla. Čestitam ti od srca i neka te glas služi zauvek", stoji u opisu objave koju možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.