Voli da sprema pite i testa, ali dok je čuvala dečaka iz Danske, imala je priliku da nauči specijalitete iz danske kuhinje.

Smrt majke je doživela kao najteži životni trenutak, kada je kao jako mlada osoba morala da preuzme odgovornost i brigu o mlađoj sestri. Nakon bombardovanja 1999. je napustila svoj dom na Kosovu i Metohiji i uputila se za Beograd, u nepoznato.

Voli da drži sve pod kontrolom, a mnogi je nazivaju “Gestapo”. Ipak, ponekad jako lako rasplače, što pripisuje klimaksu.

Budući da joj je sin glumac, osvojenu nagradu bi dala za snimanje sinovljevog filma.

Top 5 jela koje najbolje kuva:

1. Carsko meso i povrće

2. Lovačke šnicle

3. Pogače

4. Rižoto, đuveč

5. Čupkana čorba sa povrćem i knedlama

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.