Često poslom putuje u Beograd.
U detinjstvu je bila gojazna, jer je volela da jede. I dan-danas voli hranu, ali sada unosi samo bezglutenske namirnice.
Za sebe kaže da nije sjajan timski igrač, već u bitnim situacijama voli da je solo igrač.
Ne podnosi neefikasnost, kao ni ren.
Njen kulinarski san je da ima emisiju zbog kohe bi putovala po celom svetu i isprobavala jela različitih naroda i kultura, koje bi kasnije naučila da pravi u svojoj kuhinji.
Kada bi osvojila MasterChef nagradu, kupila bi nekretninu ili bi novac dala u dobrotvorne svrhe ili u otvaranje javne kuhinje za siromašne.
Top 5 jela koje najbolje sprema:
1. Pasta
2. Belo meso u sosu
3. Tufahije
4. Tortilje
5. Tost
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja,
stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.