Često poslom putuje u Beograd.

U detinjstvu je bila gojazna, jer je volela da jede. I dan-danas voli hranu, ali sada unosi samo bezglutenske namirnice.

Za sebe kaže da nije sjajan timski igrač, već u bitnim situacijama voli da je solo igrač.

Ne podnosi neefikasnost, kao ni ren.

Njen kulinarski san je da ima emisiju zbog kohe bi putovala po celom svetu i isprobavala jela različitih naroda i kultura, koje bi kasnije naučila da pravi u svojoj kuhinji.

Kada bi osvojila MasterChef nagradu, kupila bi nekretninu ili bi novac dala u dobrotvorne svrhe ili u otvaranje javne kuhinje za siromašne.

Top 5 jela koje najbolje sprema:

1. Pasta

2. Belo meso u sosu

3. Tufahije

4. Tortilje

5. Tost

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.