Njeni roditelji su vlasnici pekare, pa joj je hrana oduvek bila zanimljiva, konkretno poslastičarstvo.

Voli da je glavna u timu, ali rado ističe svoje mane: tvrdoglava, nestrpljiva, voli da pametuje i uvek “trči pred rudu”.

Budući da voli poslastičarstvo, kada bi osvojila MasterChef nagradu, uložila bi je u otvaranje poslastičarnice.

Smatra da bi ona trebalo da bude MasterChef pobednik jer već dve godine priziva ovaj kulinarski šou u Srbiju.

Veoma je posvećena, simpatična, pozitivna, pričljiva, otvorena, kreativna i energična.

Top pet jela koje najbolje sprema:

1. Lazanje

2. Punjene paprika

3. Musaka sa tikvicama

4. Pasta 4 vrste sira

5. Pica od karfiola

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.