"Moram da napomenem da to nije istinita priča. Ja sam bila inspirisana slučajem Tijane Jurić i odlučila sam da pišem o tim 48 sati čekanja, što policija ne sme da krene u potragu dok ne prođe taj vremenski period. Nisam se usudila da radim istinitu priču, jer mislim da je i te kako delikatna i bolna tema, ali sam bila u kontaktu sa njenim ocem. Koje god pitanje da sam imala, mogla sam da pitam Igora i bio mi je velika podrška", objašnjava scenaristkinja filma.

Sanja ističe da je teško raditi film koji se na ovaj način tiče naše dece. Film je rađen za naše i američko tržište, a od snimanja filma prošlo je pet godina, jer kako ističe scenaristikinja, ona "kao mladi umetnik imala je veliki pritisak i morala da je da prođe kroz scenario, i zato je bilo potrebno da prođe toliko vremena ".

Glavna uloga pripala je 15-godišnjoj glumici Klari Hrvanović, koja u filmu tumači lik kidnapovane devojčice, a publici se već predstavila u filmovima "Leto kada sam naučila da letim" i "Jedini izlaz".

O filmu, ali i o ovako traumatičnim iskustvima u našem društvu, pričale su glumice u nastavku...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.