Oni su gostujući u "Jutru" istakli da od sitnica koje su nam svaki dan pred očima ili su nam svakodnevna rutina, kao što su pranje zuba ili oblačenje jakne, naprave veličini i celinu.

- Upravo te stvari koje su svakodnevica, kao što su pranje zuba do oblačenja jakne, to su sve neke stvari koje su ti svakog dana ispred očiju, a ne pridaješ im veliki značaj ili ih radiš rutinski. Mi se baš uhvatimo za tu neku sitnicu i od nje napravimo celinu i veličinu svega toga - otkrio je Nikola Trišić, dok je Milenković otkrio da su porodice od njih tražile da obrišu poneki video koji objave:

- Najmanji je problem kad ti ljudi pišu, a najveći je problem kad te pozove otac ili majka i kažu "što pričaš šta se dešava u našoj kući" i onda im ti objašnjavaš. Ponekad se desi da traže da se obriše neki klip - otkrio je on, a šta su rekli o seriji "Popadija", kao i kada ćete imati priliku da pogledate njihovu predstavu "Tašta ne prašta", saznajte u videu u nastavku teksta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.