Saopštenja

Oštro u jesenju sezonu: Pojačanje u programskom timu Prve televizije - Nebojša Romčević savetnik za igrani program

Leto za mnoge znači - odmor, ali ne i za tim Prve televizije koji ove vrele dane koristi za temeljnu pripremu jesenje sezone koja će obilovati izuzetnim novitetima i osveženjima u svakom segmentu – igranom, dokumentarnom i zabavnom. Gledaoce očekuju sjajni šou programi, vrhunske serije i emisije koje su pravi spektakli, produkcioni giganti koji su osvojili čitav svet!
03.07.2017. - 13:46h

Prva televizija okupila je trenutno najjača voditeljska imena, a u prilog ozbiljnim pripremama govori i programski tim koji čine dugogodišnji televizijski znalci i profesionalci i koji s velikim zadovoljstvom najavljuju još jedno pojačanje u svojim redovima – Nebojšu Romčevića, cenjenog dramskog pisca i nagrađivanog autora koji će u pripremi jesenjih noviteta imati savetodavnu ulogu u kreiranju igranog programa Prve televizije. 

„Izazov je prihvatiti se ovakvog posla, tim pre što je igrani segment nešto što ima prostora za razvoj na Prvoj. Ekipa koja me je pozvala je zaista okruženje koje bi svako poželeo. Što se mene tiče, očekivanja od sebe samog su velika i moj cilj jeste da, kada se slučajno zaustavite pored programa, i da ne vidite logo Prve, odmah prepoznate specifični igrani program koji će biti jedinistven baš za ovu televiziju. To znači da ću pokušati da izađem iz sigurne zone i jednog inertnog tematskog okvira jer naša ideja je da progam ide u korak za razvojem elektronskih medija i pred nama je period istraživanja, naravno u okvirima finansijskih mogućnosti komercijalnih televizija kojima je imperativ opstanak na tržištu. Uradićemo nešto što do sada nije niko u regionu. Ovo je odličan period za uzimanje vazduha i sada radimo na tome da stvorimo novu strategiju i damo novi zamajac jer svrha novih ljudi jeste upravo uvođenje novih ideja i novih interakcija“, kaže Nebojša Romčević, savetnik za igrani program Prve televizije.

O tome šta nas očekuje u jesenjoj sezoni, direktorka programa Prve televizije Katarina Pavlović kaže: „Svi u timu smo krenuli na talasima pozitivne energije u pripremu sadržaja za jesen, kako onih što i dalje uživaju popularnost kod naše publike tako i novih formata, koje do sada gledaoci nisu imali priliku da vide. Volimo da ponudimo uvek nešto novo i drugačije, menjaćemo mnogo ali to je naš zaštitni znak te nastavljamo u tom ritmu“.

Prva televizija oduvek je pomerala granice u svim segmentima, naročito u zabavnom programu. I ove jeseni na frekvenciji Prve iznenadiće nas nov sadržaj, a urednik zabavnog programa Ivan Ivanović nagoveštava ambiciozan program: „Za mene je mesto urednika zabavnog programa veliki izazov i rado sam prihvatio ponudu direktorke Prve televizije. Tokom leta ćemo vredno raditi i od jeseni ponudi gledaocima mnogo novih sadržaja, igranog i zabavnog programa. Ukratko, Prva se vraća tamo gde joj je i mesto, u skladu sa imenom. Najbolja TV lica i najkvalitetniji programi. To smo mi“, zaključuje Ivanović.