ČETVRTAK, 18. APRIL U 17.00

Dani sloge

Specijalna emisija "Dani sloge" posvećena novom pokušaju usvajanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama biće na programu Prve televizije u četvrtak, 18. aprila u 17h.

Foto: Prva
Foto: Prva
.

Voditeljka Prve Marija Savić Stamenić će sa gostima u studiju razgovarati o tome kako se Srbija i Republika Srpska bore protiv tog pokušaja i da li smo u toj borbi složni, kao i zašto se rezolucija ponovo predlaže baš sada i kakve su njene istorijske i međunarodne posledice.

Gosti u studiju kod Marije Savić Stamenić biće v. d. prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, predsednik Nezavisne međunarodne komisije za utvrđivanje zločina u Srebrenici Gideon Grajf, ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić, novinarka Ljiljana Smajlović, advokat Goran Petronijević, direktor centra "Simon Vizental" Efraim Zurof i bivši diplomata Zoran Milivojević.

Takođe, u okviru specijalne emisije, Prva ekskluzivno preuzima direktan prenos mitinga "Srpska te zove", koji će biti održan na Trgu Krajine u Banja Luci. Tamo će biti naš reporter koji će izveštavati o svim dešavanjima sa mitinga.

Specijalna emisija "Dani sloge" počinje u 17.00, a direktan prenos mitinga biće na programu od 18.00.

strana 1 od 2 idi na stranu