Čaki prodaje svoj stan i pokušava da se vrati na pravi put.

Soni i Džoni traže klub koji je voljan da primi Denisa u svoje redove.

Denisu se javlja Dijana da mu traži da joj vrati ključ od stana. Denis joj odnosi ključ u njen Fitnes centar. Tu saznaje da je ona već našla novog dečka, novu žrtvu - Mitića iz Partizana. Uz Makijevu pomoć Denis tu negativnu energiju pretvara u ekstra motivaciju.

Dok Denis i Maki treniraju informacija o njegovom vraćanju u život i njegovim novim menadžerima dolazi do iskaljenog novopazarskog menadžera OMERA, koji je veoma zainteresovan da preotme Denisa.

Soni i Džoni uspevaju da ubace Denisa u novi klub, ali samo na probu. Denis počinje da trenira u novom klubu pod trenerskom palicom KRSTE, koji je poznat kao najnezgodniji trener u ligi.

Soni i Džoni imaju probleme na gradilištu zbog dozvola.

U utakmici sa Partizanom, Denis ulazi sa klupe i odličnom igrom pomaže svom timu da se izvuče sa nerešenim rezultatom i ponovo dolazi u centar medijske pažnje. Nakon utakmice Omer prilazi Denisu i nudi mu svoje usluge - "Pravom igraču treba pravi menadžer." To se ne svidja njegovim trenutnim menadžerima, ali ni Makiju. Maki upozorava Denisa da je Omer mutan lik i prevarant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.