Dijana raskida sa Denisom i neposredno pred dolazak Sonija i Džonija koji pronalaze Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju i potpuno van forme. Objašnjavaju mu situaciju i da su oni njegovi novi menadžeri, ali Denis odbija saradnju.

Denis koristi situaciju sa Sonijem i Džonijem da se iseli iz Dijaninog stana, iz kog je izbačen, i da se preseli u njihov stan koji je na dobošu. Tu nastavlja svoj razulareni način života.

Soni nagovara Makija da postane njihov partner, da se bavi Denisom i da dele profit od Denisovog ugovora na tri jednaka dela. Maki prihvata.

Maki uspeva donekle da ukroti Denisa i počinje da trenira sa njim. Denis je nezadovoljan i nije siguran da li uopšte želi da se vraća fudbalu.

Dok se Maki bavi Denisom, Soni je prepustio Džoniju da se bavi dozvolama za izgradnju zgrade koju dižu.

U trenutku kad razmišlja da prelomi i da odustane od svega zove Saru koja pokušava da ga odgovori, ali zbog svoje tvrdoglavosti Denis ne popušta. Izbija svađa na kraju koje Denis uvredi Saru i odmah se pokaje. Nakon toga odlučuje da nastavi sa treningom.

Dolazi dan potpisivanja ugovora i zvaničnog Čakijevog odricanja od prava na Denisa. Denis odbija da potpiše ugovor sa njima i zove Čakija da se dogovori sa njim kako da to izbegnu. Čaki ne želi da pravi probleme Soniju i Džoniju, pa zato odbija Denisov predlog da oni zajedno nešto smisle ili da rade iza njihovih leđa. Denisu sad dolazi do mozga da je Čaki stvarno njega prodao i da nema nameru da ima bilo šta sa njim.

Denis se pojavljuje na potpisivanju, Soni očekuje da će praviti problem i spreman je na to da će morati da ga nagovara. Na veliko iznenadjenje svih, Denis odmah potpisuje i odlazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.