Zbog svog karaktera često je u centru pažnje zbog skadnala na terenu i van njega. Njegov menadžer Čaki (39, dobrodušan, ali sklon kocki) ga je upozoravao da ne može tako da se ponaša, pokušavajući da ga kontroliše, ali neuspešno. Skandal koji preliva čašu i zbog kojeg klub odlučuje da raskine ugovor sa njim je odbijanje da skine pirsing koji mu je Sara dala, jer je tog dana njoj rođendan i želi da joj oda počast. Postiže vodeći gol za svoj tim na toj utakmici, ali odmah nakon toga, dobija i crveni karton. Izbacuju ga sa terena i protivnička ekipa preokreće rezultat.

Denis odbija da raskine ugovor, iako mu je rečeno da će grejati klupu dve sezone i izgubiti svoj status. Čaki iz straha da Denis ne propadne sklapa dogovor sa direktorom kluba iza njegov ledja i raskida ugovor.

Denis, Dijana i Čaki se vraćaju u Beograd. Jedina svetla tačka za Denisa je što će ponovo videti Saru, za koju je veoma vezan. Dijani se ne sviđa što je Denis bez kluba i plaši se za svoju budućnost, a na sve to ne razmišlja o fudbalu, već o Sari. Pri povratku u Beograd, Denis saznaje da Sara ide da radi u inostranstvo i da će opet biti razdvojeni. Denisa to još više baca u bedak.

Čaki pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije mu to ne polazi za rukom. Čaki je očajan, jer je duboko u dugovima zbog kocke, a više nema nikakav priliv novca. Čaki zapostavlja Denisa, a Denis fudbalsku karijeru.

Denis provodi dane u opijanju, drogiranju i prejedanju. Nekoliko meseci kasnije, Čakija sustižu njegovi kockarski problemi i predaje Denisa zelenašima Soniju i Džoniju u zamenu za veliki dug koji ima.

Sonijev i Džonijev prijatelj Maki (36), bivši bokser, izlazi nakon deset godina iz zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.