Oproštajno pismo - Sreda, 29. novembar - Zija je na pragu da sazna istinu, zakopanu davno u prošlosti

Asli u krevetu pronalazi zamotuljak crne magije koji je Hatidže ostavila u njenom krevetu i besno odlazi kod Seher! Iako nema pojma o čemu je reč, Seher brani Hatidže, ali se i sama priseća da je nekada davno iz očaja posegnula za ritualima crne magije, kako bi rastavila Ziju i Alanur.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Za Asli sledi još jedan šok - Seher joj dodeljuje privatnog vozača, ali prilično je jasno da je on tu samo da bi je kontrolisao.

Hatidže dobija još jedan nervni slom i moli majku da napuste kuću. Međutim i majka i Seher je smiruju, ubeđujući je da će Asli biti ta koja će napustiti dom, a ne ona!

Hakan pokušava da se izvini Beste što ju je fizički napao u kolima, zbog svojih ljubomornih scena. Mešutim, on ne može da zamisli šta Asli planira da mu uradi, budući da je saznala da on maltretira njenu sestru.

Asli izbacuju iz škole, jer se udala. Alanur poziva direktora škola i preti mu da će ih sve tužiti. Utom dolazi Mehmet na razgovor sa Alanur, ali ona ga napada da nije smeo da dozvoli da njegovu suprugu izbace iz škole. Mehmet jasno stavlja do znanja da ništa o tome nije znao.

Zija odlučuje da Nevzata "satera u ćošak", odvodeći ga na mesto gde mu je nekada davno predao pismo koje mu je navodno poslala Alanur. Zija je svestan da to nije poslala Alanur i na pragu je da sazna istinu!