KRAJ SERIJE

Ljubav na pomolu

Da li će siromašna devojka i bogati momak živeti srećno do kraja života ili će ih ova “ljubavna zamka” zarobiti zauvek, saznajte u novoj hit seriji "Ljubav na pomolu"!

.

Kerem (Ćelar Ertulur) je zgodni i koketni sin jedne od najbogatijih istanbulskih porodica koja se bavi proizvodnjom tekstila. On je lep, pametan, zgodan i pravi plejboj koji živi punim plućima, ali njegov stil života ne nailazi na očevo odobravanje. Zbog toga ne može da dospe na poziciju koju priželjkuje u kompaniji.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

S druge strane, Ajše (Burđu Ozberkm) je pametna i lepa devojka koja potiče iz siromašne porodice. Zaposlena je u fabrici Keremovog oca i pod stalnom kontrolom posesivne braće. Ajše jedini spas vidi u udaji za svog voljenog Berka, ali njena braća imaju druge planove. Po svaku cenu žele da je udaju za bogatog komšiju Sabrija, a kako bi se spasila, Ajše saopštava Berku da što pre mora da je oženi. Nažalost, to se ne uklapa u njegove planove, jer Berk ne samo da se plaši Ajšine braće, već mu je ideja braka potpuno neprihvatljiva. Da stvar bude gora, Ajše ga hvata u preljubi i to sa svojom najboljom drugaricom.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Nakon Berkove izdaje, Ajše planira “ljubavnu zamku” u koju uvlači Kerema! Iako u startu nije raspoložen za njene igrarije, Kerem brzo uviđa da bi mu dogovor sa Ajše, doneo korist. Svako će dobiti ono što mu je potrebno – Ajše osvetu i slobodu od braće koja žele da je udaju za čoveka kog ne voli, a Kerem očevu poziciju u firmi.

Da li će siromašna devojka i bogati momak živeti srećno do kraja života ili će ih ova “ljubavna zamka” zarobiti zauvek?

.

Žanr: romantična komedija

Uloge: Ćelar Ertulur, Burđu Ozberk, Benian Dunmez, Nase Bajkent...

strana 1 od 2 idi na stranu