Prva tema

Marija Savić Stamenić "pretresa" aktuelne i važne teme sa gostima.

Voditeljka emisije Marija Savić Stamenić, foto: Prva TV
Voditeljka emisije Marija Savić Stamenić, foto: Prva TV
.

Emisija „Prva tema“, autorke i voditeljke Marije Savić Stamenić biće deo nove programske šeme Prve TV. Svake nedelje poznata voditeljka zajedno sa svojim sagovornicima uhvatiće se u koštac sa svim gorućim problemima u društvu, a publika dobiti odgovore na pitanja koja je zanimaju.

Marija, koju svakog vikenda gledate u Jutarnjem programu, ni u ovoj emisiji se neće libiti da svojim nepokolebljivim stavovima i oštrinom dođe do odgovora od javnog značaja. Prva tema otvoriće pitanja vezana za politiku, ekonomiju, zdravstvo i sve druge probleme koji tište građane.

.

"Duboko verujem da je našem društvu, umesto podela, potreban razgovor. Zato ćemo se baviti najvažnijim događajima sa sagovornicima koji mogu da nam pruže istinite informacije i čije je mišljenje relevantno", rekla je autorka.

"Moja želja je da oni koji na druge televizije idu odvojeno, kod mene dolaze zajedno. Mnogi od njih pokazali su da je moguće civilizovano razgovarati iako su stavovi potpuno suprotstavljeni. Verujem da ćemo u tome uspeti, svi zajedno i da će publika biti zadovoljna nakon Prve teme", dodala je.