Plodovi - Subota, 16. decembar - Ko će biti poljoprivrednici nove generacije?

Udruženje „Poljoprivrednici nove generacije“ 21.decembra organizuje konferenciju, na kojoj će sumirati agrarnu godinu za nama. Biće to prilika i da saznamo ko su novi laureti za laskavo priznanje koje se dodeljuje, ali i da od nadležnih čujemo planove podrške agraru. Prvi put biće organizovan i agro talk šou uz tamburaše.

.

U popularnoj agro emisiji „Plodovi“ Prve televizije o ovom velikom događaju govore generalni sekretar Udruženja „Poljoprivrednici nove generacije“ Stefan Gligorić i njegov zamenik Aleksandar Đuragin.

Stefan je doktorant Poljoprivrednog fakulteta, gde je angažovan kao saradnik, i stipendista je Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija. Aleksandar je master pravnik i uspešan poljoprivredni proizvođač. Koje još kvalifikacije trebaju imati poljoprivrednici nove generacije? To je pitanje za njih dvojicu.

Gosti će se u razgovoru sa voditeljem emsije Zoranom Maksimović osvrnuti na rezultate iz godine na izmaku, ali govoriti i o planovima za narednu 2024.

Emisija "Plodovi" na programu je Prve televizije u subotu u 7 i u nedelju u 6 sati. Na Prvoj max emituje se nedeljom u 9:45.