Sve u svemu - Subota, 25. decembar - Gosti: Milica Milša i Žarko Jokanović

U šestu epizodu emisije "Sve u svemu" dolaze glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović. U jeku objave da će najpopularnija serija "Igra sudbine" dobiti treću sezonu, u medijima se spekuliše koji glumci više neće igrati, a koji novi će ih zameniti. Te odgovore će Marija dobiti od Milice i Žarka. Za ovaj bračni par poslasticu tufahije će u kuhinji spremati njihov mladi kolega glumac, Stojan Đorđević koji će otkriti da li i dalje nastavlja da glumi u Igri sudbine.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Poslednjeg vikenda u ovoj godini pokazaćemo vam kako da napravite skroz drugačiju jelku od onoga na šta smo inače navikli, neobičnu ikebanou ili girlandu ali i kako da pakovanje poklona izazove oduševljenje jednako kao i ono što poklanjamo.

Izmedju redova razgovaramo sa mladom pesnikinjom Radmilom Petrović čija zbirka pesama govori o temi o kojoj se ćuti - zbog čega nam je važno da li je dete žensko ili muško.

Mali reporter Lav nas vodi na novogodišnji trg bajki i otkriva kakve aktivnosti tamo očekuju najmladje, a reporterka Sofija će razgovarati sa Rambom Amadeus dan uoči njegovog koncerta.

I učesnice Prave mere se pripremaju za najluđu noć u godini pa će od stručnjaka saznati kakvu garderobu da odaberu kako bi izgledale mršavije i koji šminkerski trikovi pomažu da lice izgleda uže. Gledaoce kao i uvek subotom od 14h čekaju pokloni.