SUBOTOM U 14.00

Sve u svemu

Šarmantna Marija Kilibarda ispuniće nam subotnje popodne svojom novom emisijom.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

„Sve u svemu“ je dvočasovni popodnevni magazin u kojem će uživati svi od 7 do 77, i to u svemu što čini našu svakodnevicu.

Emisija je kolažnog tipa, gledaćemo neke potpuno nove, ali i neke modifikovane „stare“ rubrike koje je publika zavolela tokom godinu i po dana emitovanja subotnjih „150 minuta“ koje je vodila Marija Kilibarda.

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

U delu emisije nazvanom “Između redova” analiziraće se određena književna štiva, različiti vodiči za roditelje, priručnici, beletristika...

„Dakle, da preporučimo ljudima sve ono što može da se pročita od korica do korica. Mislim da ova rubrika pretenduje da postane kultna i baš verujem u nju!“, ističe Kilibarda koja je objasnila i druge sadržaje svoje nove emisije.

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

Tu je rubrika „Na mlađima svet ostaje“, u kojoj ćemo kroz pitanja najmlađih pokušati da približimo te generacijske razlike i smanjimo jaz, jer ćemo se bolje razumeti slušajući šta imaju da nam poruče. Tu si sjajni devetogodišnjaci Helena i Lav koji će mi pomoći da ova rubrika bude voljena svima kao i meni, objasnila je Marija.

Imaćemo i segment posvećen zdravom životu pod nazivom „Prava mera“. Pratićemo „razvojni put“ dve kandidatkinje u mršavljenju, u sticanju zdravih životnih navika, u treniranju i tako sve do Nove godine kada ćemo videti kakve su rezultate postigle radeći sa našim profesionalnim timom - nutricionistom i trenerom.

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

I za sve ljubitelje dobre kuhinje spremili smo „Po mom ukusu“. Kuvari će kuvati po ukusu našeg centralog gosta, za kojeg ćemo se uvek potruditi da bude zanimljiv publici i da nam donese kvalitetnu priču. Prva gošća biće Tamara Grujić. Mnogo sam srećna što će ona zajedno sa mnom da otvori vrata našeg “novog doma” ne samo zato što mi je draga prijateljica već zato što je najvećih humanitarac na ovim prostorima.

strana 1 od 2 idi na stranu