Semeteško jezero i plutajuća ostrva su im bila na listi, uživali su na obali gde su doručkovali u restoranu ali Hristina kao i uvek, smislila dodatnu akciju. Nista je nije sprečilo da testira plutajuća ostrva i uđe u istoriju kao prva žena koja "vesla ostrvo".

Aca je morao da plasti da otplati dug za domaći sok za Hristinu. Osvojili su vrh Treska, gde ih je pesmom dočekala Hristinina drugarica iz škole.

Bolje su upoznali okolinu gde su postavili kamp, uživali u šumi i zelenilu. Upoznala se sa šumarima iz NP Kopaonik i na kraju odseli kod Veljka Petrovića koji ih je pratio od početka kampovanja na Kopaoniku. Duhoviti domaćin ih je pozvao da za kraj putovanja ipak prespavaju kod njega u hotelu. Da li su prihvatili ponudu, pogledajte na Prvoj od 12.40.

Ali, nisu se samo smejali i odmarali, uradili su i nešto korisno za naš Kop koji svi toliko volimo. Očistili su deo korita reke Graševke koju oni i poručili ne bacaj đubre u prirodu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.