Aca Kopaonik poznaje "kao svoj džep" a i prethodne dve sezone "Biciklom kroz Srbiju" i "Skijom po Srbiji“ je snimao na Kopaoniku. Leti Kopaonik pešacima i planinarima nudi potpuno drugačije sadržaje, a naš glumački par je izabrao interesantna mesta.

Kao i zimi na skijanje, krenuli su od Brzeća, prvo na kafu i rakiju gde su se dogovorili kuda idu dalje ali su od domaćina dobili nešto hrane da im se nađe a i koji savet za kampovanje.

Kopaonik leti je jednako lep kao i zimi. Neverovatno zelenilo, izvori, potoci, slapovi. Nekoga je ovo inspirisalo da smaže teglu slatkog od borovnice dok se neko peo na drvo, pogađajte ko je ko!

Nakon uzbudjivog spuštanja do Metođa nastavili su na drugu stranu planine gde su postavili kamp. Avantura počinje kada su krenuli u prodavnicu, u Krivu reku, po jaja za doručak. Usledilo je druženje puno smeha.

Na putu do prodavnice su upali u malinjak gde sreću misterioznog Veljka, koji ih zapravo prati na čitavoj avanturi po Kopaoniku.

U ovoj epizodi, voditelji će se oprobati u kuvanju u prirodi, ložiće vatru a na večeri će im se pridružiti posebni gosti!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.