Aca i Hristina su prvo posetili kamp „Prvi put s ocem“ u Podbukovima, podno Divčibara. Ovaj kamp je druženje očeva i dece gde su voditelji zajedno sa njima učili kako da postave šator, kuvaju u prirodi i druže se bez mobilnih telefona.

Krenuli dalje put Divčibara na vidikovac „Ljuti krš“ ali ih je vremenska prognoza iznenadila onako kako samo vreme na planini ume da se promeni u sekundi. Malo su lutali ali ih je Yettel aplikacija „Zelene staze“ ipak odvela do željenih vrhova.

Nisu propustili ni panoramsku vožnju žicom, a šta ih je dočealno na vrhu, iznenadilo je oboje.

Hris je ispunila Acin izazov te su pauzu za ručak su napravili u DivčiBaru gde im je šef kuhinje pripemio poseban spektakl ukusa. Nastavak pešačenja kroz Divčibare obeležili su zanimljivi stalni i povremeni stanovnici planine.

Pecali su i ćaskali sa čika Parfemom, a zašto ima ovaj simpatični nadimak, čućete u epizodi. Cepali su drva na imanju 8 ari sreće, gde su ih ugostili Ivana i Anej, vlasnici brvnare koju su sami pravili – dva para ruku i puno ljubavi mogu mnogo.

Na Divčibarama umesto šatora spavaće na neobičnom mestu. Hristina je ovim iznenadila Acu, a ostaće iznenađenje i za vas do nedelje u 12.30 na Prvoj televiziji...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.