UTORKOM U 21.00

Najslabija karika

Prijavi se za legendarni kviz "Najslabija karija" i učestvuj u trci za 5.000.000 dinara!

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Neizvesnosti je došao kraj, čuvenu rečenicu "Vi ste najslabija karika, doviđenja" od ovog proleća izgovaraće naš proslavljeni i omiljeni glumac – Nikola Kojo!

Kako će se Nikola snaći u ulozi voditelja i kakve sve novine nam donosi "Najslabija karika", jedan od najpoznatijih televizijskih programa širom sveta, pratićemo utorkom u 21.00 na Prvoj televiziji.

Nova verzija "Najslabije karike“, u produkciji Prva TV, Two Rivers i BBC Studios vratiće na naše televizijske ekrane malo pozitivne drame i biti bazirana na originalnom britanskom formatu uz nekoliko neočekivanih, modernih obrta.

"Najslabija karika" je prvi put emitovana u Ujedinjenom Kraljevstvu na BBC televiziji 2000. godine. Od tada su prava od BBC-ja za prikazivanje otkupile stanice iz više od 40 zemalja sveta. Prva televizija veoma je ponosna što je deo ovog projekta i što se "Najslabija karika“ posle više od 15 godina vraća u našu zemlju.

.

"Kvizove vidim kao jedan od najzdravijih TV formata. Kroz nadmetanje sa sobom ili sa ukućanima, čovek radi ono što mu je svrha u životu: uči i napreduje! Karika je kviz u kome se neznanje ne toleriše. Ja ću se u ulozi voditelja truditi da budem malo nežniji prema takmičarima. Greške služe da bi se učilo na njima“, rekao je Nikola Kojo o svojoj najnovijoj ulozi.

"Veoma smo ponosni što je Prva televizija deo ovog sjajnog projekta i što se planetarno popularni šou program posle toliko godina vraća u našu zemlju. Verujemo da je Nikola Kojo pravi izbor za voditelja “Najslabije karike” i da će nas svi ljubitelji kvizova pomno pratiti svakog utorka u 21.00“, izjavila je Katarina Pavlović direktorka programa Prve TV.

U svakoj epizodi kviza, devet takmičara pokušavaće da osvoje sumu od 5.000.000 dinara tako što će kroz devet rundi odgovarati na pitanja iz oblasti opšteg obrazovanja, a osvojene sume stavljati u banku. Na kraju svake runde, takmičari će glasati za onog člana tima kog smatraju najslabijom karikom. U samoj završnici epizode ostaju dva takmičara koji će se međusobno boriti za pobedu i nagradu.

Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović
.

"Najslabija karika predstvalja novo i uzbudljivo poglavlje za brojne ljubitelje te emisije, Prvu i nas. Ovo je prilika da, uz inovativni pristup, zabavimo i uključimo gledaoce u novo izdanje kviza u kom su uživali i koji su voleli pre 16 godina, ali i mlađu publiku. Nikola Kojo kao voditelj će nas svojim glumačkim šarmom i duhovitošću voditi kroz najbrži i najuzbudljiviji TV program ovog proleća u Srbiji", poručila je Marija Vićić, izvršni direktor produkcijske kuće „Two Rivers“.

Prijave za učešće u kvizu uveliko su otvorene, a svi oni koji želele da testiraju svoje znanje i dokažu da nisu „Najslabija karika“ mogu se prijaviti putem mejl adrese prijava@najslabijakarika.rs U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i kontakt telefon, a kandidati moraju biti punoletne osobe.

strana 1 od 2 idi na stranu