Ovog puta nisu u MasterChef kuhinji, već su gosti Prve televizije i to u četvrtak u 20.50 će publika imati priliku da u specijalnom izdanju bolje upozna ljude koji su ulepšavali naše živote prethodna tri meseca, prvenstveno svojim sjajnim kulinarskim veštinama.

Na Prvoj neće kuvati ovi znalci, jer smo to prepustili našem Bojanu Stanimiroviću, autoru i domaćinu emisije "Prokuvaj sa Bokijem".

Naših TOP 16 takmičara će umesto korišćenja kuhinjskih alatki, razgovarati sa domaćinima "MasterChef Srbija - specijala" Irinom Vukotić i Milošem Uroševićem. Smeh je ono što će biti glavni sastojak ovog specijalnog izdanja, a da ga bude baš koliko treba pomogao je i Srđan Olman, naš stend ap komičar i deo sjajne osmorke iz šoua "Reci 8".

Kako su se naši MasterChef gosti snašli u igrama, zadacima i "škakljivim" pitanjima naših voditelja, saznajte u četvrtak, 28. marta u 20.50.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.