Za kuhinjskim stanicama su Tanja, Ivana i Anamaria, koje su ponosne što su prešle dugačak put i došle do polufinala! U četvrtak će neka od njih otići kući, a u subotu 22. marta u 21.00 gledaćemo finale i saznati ko će odneti tu laskavu titulu pobednika prve sezone!

"Jedno je sigurno. Imamo žensko finale, što je retkost kad je "MasterChef" u svetu u pitanju. Večeras će prvi put osetiti kako može da izgleda njihov život nakon ovog takmičenja. Svakoj od njih članovi žirija su kreirali ideju izgleda restorana i temu", najavljuju iz produkcije.

Prvi restoran koji predstavlja sudija Branko Kisić je Anamariin restoran. Dali su mu naziv “Tamba-Lamba”. “Tamba lamba” je zapravo restoran nacionalne kuhinje, koji ima "zaplete". Smatraju da je upravo ova kuhinja najbliža Anamariinom senzibilitetu.

Tanjin restoran, “Mint” predstavlja sudija Filip Ćirić i on je u vegan conceptu - akcenat je na zdravim namirnicama, jer sudije tako doživljavaju Tanju.

I naposletku Ivanin restoran, “Bamboo”. Sudija Nenad Atanasković objašnjava da je “Bamboo” restoran azijske fuzije i prema onome što su do sad imali prilike da vide od Ivane najpribližniji onome što ona ume i zna.

Večeras će svaka od njih praviti meni od predjela i glavnog jela. Za ovo kuvanje imaju pomoć, kao i u pravoj kuhinji i zato će tri bivša takmičara biti njihova pomoć pri kuvanju. Ko su pomagači i ko će kome pomoći, gledajte u polufinalu u četvrtak, 21. marta u 20.50 na Prvoj televiziji!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.