MasterChef Srbija - Četvrtak, 21. mart - POLUFINALE: Tanja, Ivana i Anamaria - ko večeras ide kući?

Dobrodošli u TOP 3 najpopularnijeg kulinarsko-takmičarskog šoua! U novoj epizodi, koja će biti na programu Prve televizije u četvrtak 21. marta u 20.50, konačno ćemo saznati ko će biti finalistkinje prvog "MasterChefa Srbija" i ko će se "tesno" boriti za titulu pobednika i novčanu nagradu od 50.000 evra!

Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
.

Za kuhinjskim stanicama su Tanja, Ivana i Anamaria, koje su ponosne što su prešle dugačak put i došle do polufinala! U četvrtak će neka od njih otići kući, a u subotu 22. marta u 21.00 gledaćemo finale i saznati ko će odneti tu laskavu titulu pobednika prve sezone!

"Jedno je sigurno. Imamo žensko finale, što je retkost kad je "MasterChef" u svetu u pitanju. Večeras će prvi put osetiti kako može da izgleda njihov život nakon ovog takmičenja. Svakoj od njih članovi žirija su kreirali ideju izgleda restorana i temu", najavljuju iz produkcije.

Prvi restoran koji predstavlja sudija Branko Kisić je Anamariin restoran. Dali su mu naziv “Tamba-Lamba”. “Tamba lamba” je zapravo restoran nacionalne kuhinje, koji ima "zaplete". Smatraju da je upravo ova kuhinja najbliža Anamariinom senzibilitetu.

Tanjin restoran, “Mint” predstavlja sudija Filip Ćirić i on je u vegan conceptu - akcenat je na zdravim namirnicama, jer sudije tako doživljavaju Tanju.

I naposletku Ivanin restoran, “Bamboo”. Sudija Nenad Atanasković objašnjava da je “Bamboo” restoran azijske fuzije i prema onome što su do sad imali prilike da vide od Ivane najpribližniji onome što ona ume i zna.

Večeras će svaka od njih praviti meni od predjela i glavnog jela. Za ovo kuvanje imaju pomoć, kao i u pravoj kuhinji i zato će tri bivša takmičara biti njihova pomoć pri kuvanju. Ko su pomagači i ko će kome pomoći, gledajte u polufinalu u četvrtak, 21. marta u 20.50 na Prvoj televiziji!