ČOVEČE, NE LJUTI SE
Da li određena hrana smanjuje nivo stresa? Kako na anksioznost utiče mleko, kako slatkiši a kako povrće? Zašto smo posle osećaja sitosti umorni, i kakve signale stomak šalje mozgu?
((HRANA (NE)SMANJUJE STRES))

DECA SVE MANJE ČITAJU
Sve manje dece čita. Lektire skupljaju prašinu. Šta je uzrok - loš nastavni program ili online kultura. Ko će krilatica "knjigu u šake" nestati za deset godina?
((LEKTIRE SKUPLJAJU PRAŠINU))

PRELISTAVANJE
Evropa neusaglašena oko uvođenja šestog paketa sankcija Rusiji. Mađarska, Slovačka i Češka, koje u velikoj meri zavise od ruske sirove nafte, ne mogu osigurati alternativne izvore i zatražile su izuzeće od predloga. Isto traži i Bugarska. Hoće li zemlje članice imati jedinstven odgovor? Kakav uticaj će imati na Srbiju?
((EU NEUSAGLAŠENA OKO DALJIH SANKCIJA RUSIJI))

AKTUELNO
Dvadesetjednogodišnji Kraljevčanin Stefan M, koji je uhapšen zbog sumnje da je izvršio likvidaciju Luke Žižića prema nezvaničnim informacijama Žižića nije ni poznavao. Sumnja se da je ubistvo izvršio za novac. Da li mafija vrbuje mlade momke koji imaju dosije da za njih izvršavaju egzekucije?
((PLAĆENE LIKVIDACIJE))

SVI PRIČAJU O...
Najvažniji deo košarkaške sezone u kojem se Partizan bori za Evroligu i trofej u ABA ligi. Večeras počinje polufinalna serija protiv Budućnosti. Da li je klub preboleo najteži poraz u Evropi? Gost jutra Ostoja Mijailović predsednik KK Partiznaa.
((BORBA ZA EVROLIGU))

ZABAVA
Možeš da postaneš šta god želiš kada porasteš – poručuje poznata glumica i televizijska voditeljka Nina Seničar u svojoj prvoj knjizi posvećenoj najmlađim čitaocima. Nina će nam se reći kako se našla u ulozi pisca?
(("ZVEZDA SLAVICA"))

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.