NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Prekršajni sud u Hrvatskoj odlučio: Marko Perković Tompson može bez posledica da koristi ustaški poklič "za dom spremni". Kako je na ovu odluku reagovala javnost u komšiluku? To pitamo Juricu Kerblera, dopisnika Večernjih Novosti.
SRAMNA ODLUKA

PRELISTAVANJE
2. Korona je promenila svet. Kakav je udarac zadala srpskoj kulturi? Koliko je u budžetu manje novca za umetnost? Zašto je na tviteru zaratio sa novinarima? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ivanom Tasovcem, direktorom Beogradske filharmonije.
ONLAJN KULTURA

SPORT
3. Saša Obradović glavni kandidat za novog trenera košarkaša Crvene zvezde. Obradović potvrdio da pregovara sa crveno-belima i najavio odluku u narednim danima.
NOVA ZVEZDA?

TEMA JUTRA
4. Holivudske zvezde stižu u Beograd. Italijanska producentska kuća i Vlada Srbije potpisuju memoradnum o saradnji. Koliko će novca biti uloženo u srpsku kinematografiju? Kada će biti snimljeni prvi filmovi? To pitamo svetsku zvezdu i našeg gosta glumca Miloša Bikovića
"NAŠ BRED PIT".

KO JE U PRAVU
5. Rok za prijavu stranaka i koalicija, koje izlaze na izbore 21. juna, ističe u ponoć. Šta će prelomiti glasače za koga da glasaju? Lideri stranaka ili programi? O tome razgovaramo sa Aleksandrom Antićem i Aleksandrom Šapićem.
KEC U RUKAVU

SVI PRIČAJU O
6. Svetski teniski spektakl u Beogradu 13. i 14.juna. Novak Đoković sa najboljim teniserima organizuje prvi postkorona humanitarni turnir u regionu. Ko će sve ukrstiti rekete na terenu? Ko je gost iznenađenja na Adria Openu? To pitamo našeg specijalnog gosta Novaka Đokovića.
RASPRODATO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.