Vučić je odgovorio na pitanje novinarke da li podržava ono što je Novak Đoković napisao na kameri u maju ove godine (Kosovo je Srbija, stop nasilju).

"Verujem da je Novak Đoković izgovorio nešto iz dubine svog srca, 99% srpskog naroda veruje u to. Ali mogu reći jednu stvar, a to je da mi političari moramo biti pragmatični, racionalni, što znači da moramo pronaći rešenja putem pregovaračkog procesa, kroz konstruktivan pristup", rekao je predsednik Srbije i nastavio.

"Moramo videti kako ćemo rešiti sve probleme za budućnost, jer ne želimo da ni Albanci ni Srbi više pate. I da vidimo kako možemo prevazići sve ove teškoće i kako možemo stvoriti bolju budućnost sa otvorenim granicama, administrativnim linijama, kako god to nazvali, samo da bismo ostvarili veću ekonomsku saradnju i približili se našem narodu. To je pravo pitanje", kazao je Vučić za CNN.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.