Navodno se razgovaralo o oslobađanju talaca u zamenu za produženi prekid vatre ili prekid rata protiv palestinske grupe Hamas.

"Svaka vest o sporazumu o oslobađanju talaca koji bi doveo do kraja rata ili produženog primirja je lažna vest", napisao je Fuks na svom nalogu na mreži Iks.

Ranije danas izraelski ministar komunikacija Šlomo Kari predložio je Fuksu da obustavi finansiranje dnevnog lista Harec, optužujući taj medij "za defetističku i lažnu propagandu'' protiv države Izrael.

U subotu je Harec objavio da je helikopter Izraelskih odbrambenih snaga (IDF), koji je reagovao na napad Hamasa na muzičkom festivalu Nova 7. oktobra, pucao na učesnike festivala.

U pismu Fuksu, Kari je kritikovao Harec zbog uređivačke politike o ratu i predložio da država ne ulazi u nove komercijalne sporazume sa tim listom, da obustavi sve reklame u njemu i da blokira bilo kakva neizmirena plaćanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.