"Prvi put me je primio kralj, to nije lako, to mnogi traže, to nisu česte posete. Duže sam razgovarao sa kraljem nego što je bilo predviđeno", rekao je Vučić tokom današnjeg obraćanja.

Predsednik je započeo razgovor komentarišući današnju utakmicu sa Kamerunom, a nakon toga počeo je da govori o energetici i povećanju plata i penzija.

"Putin koristi ono što on ima, ovi drugi ono što oni imaju, svi koriste sve, u ratu nema ljubavi. Kada su mnogi pomislili da je rat gotov i da Ukrajina pobeđuje, Rusi su počeli bolje da ratuju. Biće to mnogo duže vreme, i očekujem da sledeća zima, a čak i ona tamo, budu mnogo teže nego ova", započeo je o sukobu. "Mi moramo da razumemo da smo u ratu i moramo da razumemo da se taj rat neće skoro završiti. Potpuno mi je svejedno kako će se završiti samo da donesu neko rešenje, ali kako mi se čini nema ništa od toga", rekao je Vučić analizirajući situaciju u Ukrajini.

Novinarka se osvrnula na godišnjicu ekoloških protesta ispred Vlade Srbije.

"Ja sam sebe proglasio za najglupljeg predsednika na svetu kad sam doneo odluku da odustanemo od litijuma. Uopšte ne razumem što su protestvovali ispred Vlade. Ja ću da im se obratim. Hoću da im kažem dal vi razumete da uništavate svoju zemlju", dodao je on.

"Pobediće Srbija", naglasio je predsednik Srbije.

"Kada se završi popis verujem da ćemo imati 6. 700 000 ljudi u Srbiji", dodao je i naglasio da je mladima važna plata kada donose odluku o tome u kojoj državi će živeti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.