"Danas smo razgovarali sa mladima u Smederevu o njihovom položaju u društvu, o svemu što je urađeno kako bi oni mogli lakše da dođu do prvog posla, kao i o daljim planovima za unapređenje kvaliteta njihovog života.

Mladi su budućnost Srbije. Zbog toga smo veoma posvećeni tome da im obezbedimo ambijent u kome će moći da se zaposle i pošteno i kvalitetno da žive od svog rada, ali i da započnu sopstveni biznis.

Poručio sam mladima da treba da budu preduzimljivi, da budu odvažni, da iskoriste svoje znanje i da hrabro uđu u preduzetničke vode.
Svet je brz i sve se vrlo brzo menja. Da bismo se prilagodili tehnološkim promenama, moramo da imamo agilan školski sistem, ali i mladog čoveka spremnog da se prilagođava brzim promenama. Jedino tako je moguće da Srbija ide napred.

Sprovodimo i važne projekte kao što su 'Moja prva plata', koji se već godinama uspešno realizuje na zadovoljstvo kako poslodavaca, tako i mladih, ali i projekat studentske kartice, za koji je već prijavljeno 85.000 studenata.

Narednih dana će biti isplaćeno i 10.000 dinara svim srednjoškolcima u Republici Srbiji.

Nezaposlenost mladih 2012. godine iznosila je 53 odsto, a na kraju trećeg kvartala ove godine 24,9 odsto. Ovaj rezultat najbolje pokazuje da idemo u dobrom smeru!
Srbija ne sme da stane", naveo je Mali na svom Instagram nalogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.