"Izborna lista broj 1 ALEKSANDAR VUČIĆ - Beograd ne sme da stane dobila je 49 mandata, izborna lista broj 3 SRBIJA PROTIV NASILJA - DOBRICA VESELINOVIĆ - prof. dr VLADIMIR OBRADOVIĆ dobila je 43 mandata, izborna lista broj 5 DR MILOŠ JOVANOVIĆ - NADA ZA BEOGRAD dobila je sedam mandata", saopštio je večeras predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić nakon što su izbori ponovljeni na tri biračka mesta u Beogradu.

"Izborna lista broj 13 MI-GLAS IZ NARODA, Aleksandar Jerković dobila je šest mandata, kao i izborna lista broj 2 IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE, TOMA FILA-GRADONAČELNIK BEOGRAD koja je dobila pet mandata", precizirao je Lukić.

On je istakao da su u Beogradu sva tri biračka mesta na kojima se sprovodilo ponovno glasanje za odbornike Skupštine grada Beograda zatvorena u 20 sati, a glasanje je proteklo u miru i u skladu sa zakonom, saopšteno je iz GIK-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.