Komisija je donela i Odluku o obrascima za podnošenje prijava za posmatranje rada organa za sprovođenje izbora za narodne poslanike Narodne skupštine raspisanih za 3. april 2022. godine.

Na sednici je doneta Odluka o utvrđivanju boje glasačkog listića i boje kontrolnog lista za proveru ispravnosti glasačke kutije, za glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisanim za 3. april 2022. godine.

Glasački listić će biti na papiru sive boje (CMYK – 22,16,22,3, a kontrolni listić na papiru ljubičaste boje (CMYK - 27,36,0,0)

Članovi Komisije su doneli Odluku o utvrđivanju boje glasačkog listića i boje kontrolnog lista za proveru ispravnosti glasačke kutije, za glasanje na izborima za predsednika Republike koji će se održati u 2022. godini.

Glasački listić će biti na papiru plave boje (CMYK – 38,7,0,0), a kontrolni listić će biti na papiru boje cigle (CMYK – 0,42,43,0)

Na sednici je doneta i Odluka o davanju saglasnosti za određivanje biračkih mesta sa više od 2.500 i manje od 100 birača.

Sednici je predsedavao predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević.

izvor: RIK

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.