Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

07. 01. 2019. 09:00   >>  07:26

Horoskopski znaci na Božić: Blizanci će se rastrčati na sto strana da bi sve stigli, Strelčevima neće teško pasti obaveze

Šta vama kažu zvezde, kako ćete provesti ovaj božićni dan?

OVAN

Praznična atmosfera, malo užurbanosti da sve bude na svom mestu i da se sve pripreme završe na vreme. Ipak, tokom celog dana ćete se osećati više nego dobro. Pustite neka vas pozitivni trenuci sa onima koje volite ponesu.

BIK

Jako lepa atmosfera u porodičnom domu, a za pojedine Bikove i prilika da možda odu do rodbine ili do nekog od članova familije. Bez obzira, slavili u svom domu ili proveli sa roditeljima i najbližima – proslavite ovaj praznični dan na najbolji način, opustite se i uživajte!

BLIZANCI

Malo ćete se rastrčati na sto strana da bi stigli sve da uradite što ste planirali, pogotovo ako organizujete proslavu praznika u svome domu. Ne brinite, sve će doći na svoje mesto i sve stižete na vreme, slobodno potražite pomoć od ukućana jer su danas voljni da vam izađu u susret..

RAK

Kao veliki tradicionalista, gledaćete da sve bude baš „pod konac“. Sve je to u redu, dokle god vam ne oduzima previše vremena i ne kvari uživanje u ovom danu. Zapamtite da je ovo prvenstveno vreme opuštenosti i slavlja. Provedite praznik u radosti i veselju sa svojim najmilijima!

LAV

Pozitivno uzbuđenje, dobra atmosfera i puno veselih i nasmejanih lica oko vas. Pa ko može da zamisli bilo šta bolje od ovoga? Što više se družite sa najmlađima jer vam deca donose dodatno osmeh na lice i čine da se osećate veselo i rasterećeno. Provedite praznik u radosti i veselju sa ljudima koje volite.

DEVICA

Mnogo razgovora i dobre atmosfere u krugu porodice, klinci koji vam se motaju oko nogu i teraju vas da se smejete dok vas ne zaboli stomak. Pravo je vreme da sednete sa ljudima koje volite i da zaboravite na svaku brigu i problem. Neka vam je srećan praznik, i da ga provedete u radosti i veselju!

VAGA

Vi ćete danas biti baš dobro raspoloženi, spremni i da pređete preko nekih sitnica, možda nestašluka od strane najmlađih članova porodice. U svakom slučaju – očekuju vas lepi trenuci sa porodicom i onima koje volite. Neka vam je srećan praznik i provedite ga u radosti i veselju!

ŠKORPIJA

Pravi momenat da se družite sa porodicom, a najviše će vam prijati mlađi članovi vaše familije. Možda ćete i veći deo dana provesti baš u igri i začikavanju sa njima. Najlepše je kada se sa osobama koje su vam drage okupite na zajedničkom ručku i proslavi. Neka vam je srećan praznik!

STRELAC

Dobro znate koje su vaše obaveze danas – da pomognete oko priprema za porodično okupljanje i da posvetite svoje vreme naročito starijim članovima porodice. Te obaveze ćete izvršiti sa velikim zadovoljstvom. Provedite praznik u uživanju i opuštenoj atmosferi sa ljudima koje volite!

JARAC

Pošto ste veliki tradicionalista, svakako ćete se truditi da ispoštujete i ovaj praznik i njegove običaje. Budite okruženi porodicom i onima koje volite, opustite se i zaboravite na sve nebitne sitnice. Najvažniji su mir i ljubav. Provedite se u radosti i veselju, ispunjeni pozitivnom energijom!

VODOLIJA

Ovaj praznik uvek u vama budi pozitivno uzbuđenje, a volite i sve njegove običaje. Ipak, najviše od svega vam prijaju trenuci sa porodicom i ljudima koje volite. Bićete dobro raspoloženi, i dodatno aktivirati atmosferu. Provedite ovaj dan u radosti i veselju!

RIBE

Dobra porodična atmosfera, žamor najmlađih oko vas i vama je srce potpuno ispunjeno. Najviše vam prijaju ovi trenuci, kada su nasmejana lica oko vas, okupljeni oko porodičnog ručka i u proslavi velikog praznika. Uživajte sa ljudima koje volite!

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari