Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

07. 11. 2018. 09:27   >>  10:55

Upravnik Savić: Ja ne podnosim ostavku podržavaju me tri sindikata!; Glumci: Sutra stupamo u štrajk, rešenje je u ostavci Savića!

Rok koji su glumci dali upravniku Dejanu Saviću da podnese ostavku istekao je sinoć. Prvi čovek nacionalnog teatra nije podlegao pritiscima. Šta će se dešavati u ovoj kulturnoj instituciji u naredm danima saznali su Jovana Joksimović i Srđan Predojević kroz razgovor sa upravnikom Dejanom Savićem, ali i sa predsednicom dramskog sindikata Narodnog pozorišta Ivanom Nenadović ali i glumcima Olgom Odanović i Pavlom Jeremićem.

"Ostavku podnositi neću moj mandat je na raspolaganju Vladi Srbije", jasan je Dejan Savić koji će istrajati u onome što je i ranije rekao u našem programu da bi njegova ostavka značila da je napravio neku grešku, a smatra da nije. On tvrdi da ima podršku tri sindikata.

Na njegovu odluku i glumci imaju odgovor: "Stupamo u štrajk 8. novembra. Istrajaćemo do kraja!", kaže Olga Odanović i dodaje da joj je žao što je pristala da igra u Gospođi ministarki 1. novembra te da neće prihvatati buduće projekte ukoliko ih bude bilo sve dok se situacija u Narodnom pozorištu ne reši. 

Dejan Savić je pozvao još jednom sve glumce kojima smeta nešto u njegovom upravljanju da dođu kod njega i da reše problem u kući, a ne u medijima. Međutim, oni su jasni, problem je predugo tu i sada je metastazirao. Rešenje je samo u njegovoj ostavci.

3 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari