Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

Dosije

NOVA SEZONA  - SVAKOG ČETVRTKA U 21.00

Epizode gledajte i na našem web tv-u OVDE

Nova sezona igrano-dokumentarne emisije „Dosije“ počela je  19. februara. Autor serijala Mašan Lekić objašnjava šta ćemo sve gledati u ovom ciklusu.

Prva epizoda bavi se tragičnim sudbinama devojčica Tijane Jurić, Ivane Podraščić i Dušice Ilić koje su svirepo ubijene.
„Kroz priče o brutalnim događajima, koji su potresli čitavu zemlju i region proteklog leta, naša ekipa pokušaće da skrene pažnju javnosti da se takve stvari više nikada ne ponove. U jednopipočasovnoj emisiji čućete potresne izjave familija nastaradalih devojčica, kao i rođaka ubica. Takođe o opasnostima koje vrebaju pričali su nam policajci, psiholozi i ljudi iz pravosuđa“, otkriva Lekić.

Dosije će u novoj sezoni, zahvaljujući velikom interesovanju gledalaca, nastaviti serijal priča o Beogradskim klanovima. Uz ekskluzivne i kompetentne sagovornike i filmske rekonstrukcije, saznaćete kako su najjači mafijaški klanovi Surčinski i Zemunskii nastali, rasli, kako su u ratu na beogradskim ulicama uništili druge klanove i postali jači od države. Jedna od epizoda biće i otmica aviona na relaciji Titograd - Beograd, koja se dogodila osamdesetih godina.

„Zanimljivo je da su u avionu tada bili poznati glumci Žarko Laušević, Miša Janketić i Marko Nikolić, kao u fudbaleri Budućnosti koji su leteli za Beograd, kako bi odigrali utakmicu sa fudbalskim klubom Vojvodina. U emisiji je opisana višečasovna drama koja se odvijala u avionu, koji je sa otetim putnicima preleteo pola Evrope, a o drami najbolje svedoče taoci, ali i otmičari“, iznosi detalje iz emisije autor Mašan Lekić.

Nova sezona će otkriti i na koji način vidovnjaci pomažu policiji da rasvetle najteže zločine, kao i još mnogo zanimljivih priča.

O Dosijeu

Autor dokumentarne emisije Mašan Lekić otvara policijske dosijee otkrivajući pozadinu kriminala. Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih priča.

Epizoda „Crnje od crne hronike" dobila je specijalno priznanje žirija međunarodnog festivala „Detektiv fest"! 

Autor i voditelj: Mašan Lekić 

0
1094 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari