Kako navodi ovaj medij, oni nisu jedini, jer je to učinio i gradonačelnik Smedereva Jovan Beč, a na taj korak se odlučio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Iz Kraljeva i Trstenika za sada nema zvanične potvrde, ali ima iz Smedereva.

Kako navodi "Politika", Beč je potvrdio ovu informaciju, rekavši da je na pisarnici Gradske uprave upravo predao ostavku, ali nije želeo da komentariše svoju odluku.

U međuvremenu, kako navodi "Blic", pojavila se i informacija da je i predsednik opštine Kučevo Ivan Rajičić podneo danas ostavku. Takođe, predsednici opština Požega i Priboj Đorđe Nikitović i Lazar Rvović danas su podneli ostavke na te funkcije, piše Tanjug. Kako se navodi, potvrđeno je da se očekuje da do kraja dana ostavku na mesto predsednika Opštine Prijepolje podnese i Drago Popadić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da su spremni za parlamentarne, pokrajinske i beogradske izbore 17. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.