Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

26. 12. 2018. 08:10   >>  13:58

Delimo poklone - Razbijač Ralf rastura internet!

Film "Ralf rastura internet - razbijač Ralf 2" pretpremijerno će biti prikazan u odabranim bioskopima od 29. decembra, a na redovnom repertoaru naći će se od 3. januara. Gledaoci će moći da uživaju u sinhronizovanom i titlovanom filmu i to u 2D, 3D i 4D tehnologiji.

Ovog puta poklone delimo pre nego što pogledate film i najbrže od vas obradovaćemo pernicom sa školskim priborom, sveskom/notesom ili šoljom. 

Svoje ime i prezime pošaljite na e-mail adresu: poklon@prva.rs.
Prva tri čitaoca koji se prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jedan poklon. Dobitnici će biti kontaktirani mejlom.

RALF RASTURA INTERNET – RAZBIJAČ RALF 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET – WRECK IT RALPH 2) 

Režija: Phil Johnston, Rich Moore / Reditelj sinhronizacije: Vladimir Petrović

Glasovi: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar, Milan Inić Yasserstain...

Scenario: Phil Johnston, Rich Moore

Žanr: Animirana avantura

Studio: Disney

Trajanje: 112 minuta

U filmu “Ralf rastura internet”, rmpalija iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će, kako bi se lakše kretali kroz mrežu, morati da se oslone na njegove stanovnike. Junakinje virtuelnog sveta su Jes, glavni algoritam i srce i duša vodećeg sajta “BuzzzTube” i Šenk, žestoki vozač iz auto-igrice, mesta koje je Venelopa tako iskreno zavolela, pa se Ralf plaši da može izgubiti jedinog prijatelja koga je ikada imao.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari