Francuska razbesnela Rusiju: Cinizam!

Pariz ne želi da vidi ratne zločine koje je počinila ukrajinska vojska i svesno prećutkuje te stvari, saopštilo je rusko Ministarstvo inostranih poslova.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Rusi su malo nervozni. Ajde što gube rat, ali ta spoznaja koliko su nesposobni. I koliko im je loša ta “silna” armija, prosto ubija i razvaljuje o pod. Nisko padanje i to vrlo jako.
  (Los Angeles, 2. decembar 2022 16:06)
  Covece ukljuci bilo sta od izvora informisanja (ne dezinformisanja kojim se dojis pa mislis da su te fantazije u ikakvoj vezi sa stvarnoscu) i obavesti se o stanju na terenu. Granica je na Dnjepru. Kapiras? Vec mesecima. I ostace decenijama i decenijama. Kapiras? I to ne moze dsa pomeri je jedan NATO nego tri NATO-a da krenu da guraju ove bolide iz Ukrajine to ne mogu da mrdnu metar jedan. Mani se CNN budalesanja u podmetacina i pustih zelja zapadnjackog licemernog olosha.
  (Okrugli Baka, 2. decembar 2022 19:36)

  # Link komentara

 2. U Rusiji se dakle bune što Francuzi ne vide ukrajinske, a da li i u Moskvi objektivno sagledavate ruske zločine?
  (Bane, 2. decembar 2022 17:47)

  # Link komentara

 3. Rusi, pa valjda ste trebali da znate, kada ste videli kako smo mi prošli. Ali tada su vam oni bili prijatelji i partneri sa Zapada, a mi...
  (peracoyote, 2. decembar 2022 17:16)

  # Link komentara

 4. Ruski zvaničnici moraju davati takve izjave jer to onda prenose javni servisi. Te izjave nisu upućene zaista Francuzima nego Rusima i ... naravno rusofilima.
  (Vaso, 2. decembar 2022 17:06)

  # Link komentara

 5. Ovo govori da je Rusija u pravu 100 % ili kako oni vole da kazu Putin.
  (Svet, 2. decembar 2022 16:47)

  # Link komentara

 6. Rusi su malo nervozni. Ajde što gube rat, ali ta spoznaja koliko su nesposobni. I koliko im je loša ta “silna” armija, prosto ubija i razvaljuje o pod. Nisko padanje i to vrlo jako.
  (Los Angeles, 2. decembar 2022 16:06)

  # Link komentara