Napadnuta baza SAD

Kompleks američkih trupa i sirijskih opozicionih boraca koji podržavaju SAD na istoku Sirije napadnut je danas dronovima.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. USA nije imala stalno prisustvo u regionu. Onda su im napravili 11ti Septembar u sred Njujorka. Od tada, USA ima svako moralno pravo da tamo reaguje i sprečava ISIS, Al Kaidu, i Iranske milicije da bujaju u opet neko veliko čudo koje će ponovo da ponovo da ubija ljude po zapadu, USA, Londonu, Madridu, Parizu, i ostalim centrima. To su fanatici koji napadaju zapadni, Evropski način života a ne jednu zemlju kao USA. Vi Srbi ste deo tog istog zapadnog i Evropskog načina života zar ne? Hajde potsetite se da ipak jeste, a ne da ste Iranci, Afrikanci, Rusi, ili Kinezi. Dokle ćete više da imate ovakvu krizu identiteta? Da podržavate Isis, Asada, Al Kaidu, Talibane, Ajatole, a protiv celog zapada i Evropske civilizacije?
    (Los Angeles, 15. avgust 2022 15:59)

    # Link komentara

  2. Koja je razlika izmedju borbe za demokratiju u Siriji i denacifikacije Ukrajine? Nikakva.
    (Nenad, 15. avgust 2022 15:58)

    # Link komentara

  3. Americka baza na stranoj teritoriji!? A sankcije za to? Blokada svih novcanih rezervi? Zlata? Otimanje americke imovine? Blokada sportista? Obuka Asadove vojske za odbranu i vojna pomoc? Osuda agresora? Nista a?
    (invazija to je, 15. avgust 2022 15:14)

    # Link komentara

  4. Ma to je neka greška! Ne mogu da poverujem da može da postoji USA baza u Siriji. Znamo da ih niko tamo nije zvao a i nema rezolucije SB na ovu temu. Čudno baš.
    (Dali, 15. avgust 2022 14:20)

    # Link komentara