"Svet je na ivici nuklearne katastrofe"

Stalni predstavnik Rusije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je danas u Savetu bezbednosti UN da je svet na ivici nuklearne katastrofe.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Drugim rečima, hoćete da stavite UN stručnjake tamo ali da se ne povučete vojno iz nuklearne elektrane. Da ih koristite kao živi štit bukvalno, a to što ste prekršili sve UN norme time što ste okupirali nuklearnu elektranu nezavisne države, to kao nema veze. Napolje iz Ukrajine!
    (Los Angeles, 11. avgust 2022 22:5

    da li je moguće da si toliko retardiran i pod uticajem USA medija.
    Kakav zivi stit, traze da se nuklearka ne gadja, pa nisu Rusi tamo stavili topove, zato i traze UN posmatrače. A sto se tice zivog stita Ukrajinci to upravo rade stave vojsku u gradove, pa posle sto Rusi gadjaju gradove. Jel izvestaj Amnesti Int bio da Ukrajina ugrozava stanovnisto, pa je posle Zena sto je Taj izvestaj napravila moral da podnese ostavku.
    (milan, 12. avgust 2022 09:31)

    # Link komentara

  2. Таква силе и толико оружје а не могу да зауставе гранатирање које не може долазити из неке велике даљине ?!?
    Свакакав рат смо гледали - али овакав никад до сад.
    (А. Илић, 12. avgust 2022 01:17)

    # Link komentara

  3. Možda i krajnje vreme. Ničemu ni ne vredi
    (Nenad, 11. avgust 2022 23:39)

    # Link komentara

  4. Drugim rečima, hoćete da stavite UN stručnjake tamo ali da se ne povučete vojno iz nuklearne elektrane. Da ih koristite kao živi štit bukvalno, a to što ste prekršili sve UN norme time što ste okupirali nuklearnu elektranu nezavisne države, to kao nema veze. Napolje iz Ukrajine!
    (Los Angeles, 11. avgust 2022 22:57)

    # Link komentara