1. @KG
    Niko nije kriv za postupke svojih baba i deda, pa ni Ana. Potražila sam na netu, nigde nisam našla ništa o Aninom dedi da je bio ustaša. Vi nastavljate nasilje protiv Ane započeto u filmu. Mnogo ponižavate Srbiju ako mislite da će vam izjednačavanje Hrvata i ustaša doneti glasove u aprilu!
    (Milica, 25. januar 2022 18:46)

    # Link komentara

  2. Za razliku od Vas, gospodine Kon, Ana Brnabic NIJE potomak "stradalnih naroda", nego je unuka ustaskog oficira koji je te "stradalne narode" istrebljivao u Zemunu u II svetskom ratu. Nemate pravo da je poistovecujete ni sa Srpskim ni sa Jevrejskim naodom.
    (KG, 25. januar 2022 14:55) # Link komentara

    @ KG
    Ana je 3/4 Srpkinja i sama sebe deklarira kao Srpkinju. Istina da ne taji da joj je djed Hrvat i nosi prezime tog djeda po ocu. Niko nema pravo drugome određivati što je po nacionalnosti. Ana ima i hrvatske korjene ali nije ništa uradila protiv Srbije ni protiv interesa Srbije nego je i pored toga bila žrtva nacionalista, ekstremista, agresivaca i logićno da je dr.Kon stao u njezinu obranu.
    (Podrška Ani iz Hrvatske, 25. januar 2022 17:22)

    # Link komentara

  3. Svako poštovanje kolegi dr Konu. Apsolutno se slažem sa njim.
    (Slavica, 25. januar 2022 16:58)

    # Link komentara

  4. Bravo doktore! Potpuno se slazem sa Vama, poredjenje je krajnje nesrecno, zalosno i neprihvatljivo.
    (Johan, 25. januar 2022 15:29)

    # Link komentara

  5. Za razliku od Vas, gospodine Kon, Ana Brnabic NIJE potomak "stradalnih naroda", nego je unuka ustaskog oficira koji je te "stradalne narode" istrebljivao u Zemunu u II svetskom ratu. Nemate pravo da je poistovecujete ni sa Srpskim ni sa Jevrejskim naodom.
    (KG, 25. januar 2022 14:55)

    # Link komentara